Coatings en Kitten

VertoCare verwerkt uitsluitend de coatings en kitten van Inducoat. Onze algen- en schimmelbestendige muurcoating is een waterverdunbaar product gebaseerd op een styreen acrylaat copolymeer.

Door het gebruik van geselecteerde biocides in de formulering wordt de algen- en schimmelbestendigheid voor lange tijd gewaarborgd. De bacteriebestendige coating is een watergedragen, één componenten coating voor muren en gevels. Dit product is op acrylaathars gebaseerd en in water gedispergeerd.

De drogefilm is uitstekend bacteriebestendig, vuilafstotend, reinigbaar, dampdoorlatend en zelfs bij lagere temperaturen uiterst elastisch. De door VertoCare toegepaste Indukit combineert een goede afsluiting met een gedegen schimmel- en bacteriebestendige prestatie. Indukit is gebaseerd op een MS-Polymeer. De kit bevat geen siliconen, isocyanten of oplosmiddel en is daardoor reukarm.

Indukit kan zonder primer worden toegepast, droogt snel en is nat-in-nat overschilderbaar met de Inducoat Coatings. Praktischevoordelen zijn dat de Indukit blijvend elastisch is en bestand tegen zowel UV als hoge temperaturen. Het product is ASTM getest (brandbaarheid E84). Van alle producten zijn Product Informatie Bladen beschikbaar.